Button fuldender JOTA lineup

Jenson Button bliver den 6. og sidste kører ombord Hertz Team JOTA i 2024.

Formel 1 Verdensmesteren fra 2009 skal dele bil #38 med danske Oliver Rasmussen samt britiske Phil Hanson.

Det er ikke den første gang at Button er med i FIA World Endurance Championship. Han var en del af SMP Racing gennem noget 2018-19 sæsonen, inden han valgte at forlade teamet. Derudover var han med i engangsforestillingen fra G56 projektet på Le Mans i 2023, hvor en ombygget NASCAR racer deltog i løbet udenfor kategori – og gennemførte løbet, med kun en enkelt større reparation ned få timer tilbage af 24 timers klassikeren.

Graphics: Hertz Team JOTA

Det er den første gang at han har reelle sejrschancer i løbene, da SMP raceren var overtrumfet af Rebellion og især Toyota Gazoo Racing.

Så det bliver spændende at se, hvad den 43-årige racerkører kan trylle frem bag Porsche 963 rattet. Han fik allerede en forsmag ved Petit Le Mans 2023, hvor han kørte for JDC-Miller Motorsports. Ved det kommende Daytona 24 timers løb skal han dog køre en Acura for Wayne Taylor Racing with Andretti. Så han får prøvet lidt forskelligt materiel af.

Udover Button, Hanson og Rasmussen, stiller Hertz Team JOTA op med endnu en racer i Hypercar kategorien, som Will Stevens, Norman Nato, og Callum Ilott skal køre.

Relaterede nyheder